Tombola bingo – set i tv reklame

Har du set tv reklamerne for det nye tombola bingo? Der er bl.a. en reklame, hvor en mand kører i en elevator, som stopper på  24. etage. Manden kigger på de andre personer i elevatoren og siger juleaften. Undrer du dig også over, hvad det hele handler om? Så læs med her.

→ Tryk her for at oprette en bingo konto ←

Kom godt i gang med den nye bingoside Tombola.dk

Der er kommet en helt ny side med bingospil til Danmark, og det er vi naturligvis begejstrede for. Denne side hedder Tombola og beskriver sig selv som værende ”Danmarks hyggeligste bingoside”. Er du interesseret i at vide mere om Tombola? Så skal du læse med videre her.

Tombola kommer med bingospil til Danmark

Tombola har været på markedet i mere end 50 år, men er nu endeligt kommet til Danmark. De er godkendt af Spillemyndigheden, og har derfor en dansk licens. Det betyder, at du sikkert og trygt kan hygge dig med bingospil på siden.

Hos Tombola bygger de selv alt, hvad der har med siden at gøre. Det betyder, at alle deres bingospil er unikke, hvorfor du ikke kan finde dem andre steder end på selve Tombola.dk.

Men hvad kan du så finde på siden? Du kan selvfølgelig finde det bingospil, som vi alle sammen elsker: Bingo 90. Bingo 90 er kendt for udtryk såsom Gamle Ole, hvorfor det er et bingospil, som vi alle sammen kan hygge os med derhjemme.

Der er naturligvis andet end det klassiske bingospil, så du har mulighed for at finde bingospil til enhver smag.

→ Tryk her for at oprette en bingo konto ←

Få en velkomstbonus hos Tombola

De fleste online spillesider er kendt for at have en velkomstbonus. Tombola.dk er ingen undtagelse. Her kan du få en velkomstbonus, hvor du slet ikke skal anvende en bonuskode. Med bonussen har du mulighed for at modtage op til 500 kroner fra Tombola ved din første indbetaling. Det betyder, at hvis du selv indbetaler 250 kroner, så vil du yderligere modtage 500 kroner fra Tombola. Det er en bonus, der vil noget! Husk – du skal ikke gøre brug af en bonuskode!

Spil bingo på farten

Har du ikke tid til at spille bingo derhjemme på computeren, eller ønsker du blot at have mulighed for at spille bingo når som helst og hvor som helst? Så er dit ønske blevet opfyldt hos Tombola. De har nemlig lavet en app, som du kan downloade helt gratis. Der er lavet en app til både Apple og Android, så uanset telefon, kan du komme helt gratis i gang med at spille bingo med Tombolas app.

Hold dig opdateret om kampagner fra Tombola

Da Tombola er en helt ny bingoside i Danmark, så har de ikke helt fået styr på deres kampagner endnu. Det kan derfor være en fordel for dig at sørge for at holde dig opdateret på deres sider samt via reklamer, så du altid kan sørge for, at du får fingrene i Tombolas næste kampagne. Hos Tombola skriver de selv, at der hele tiden vil komme kampagner i løbet af ugen, hvor du har mulighed for at vinde masser af præmier. Desuden kan du være heldig at finde præmier på deres Facebook-side samt i deres chatrum.

Få svar på dine spørgsmål hos Tombolas kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, så kan du kontakte Tombolas kundeservice. Du kan kontakte kundeservicen via enten mail, telefon eller chat. Kundeservicen har åbent fra mandag til fredag fra klokken 08.00 til klokken 23.00 samt lørdag og søndag fra klokken 12.00 til klokken 23.00.

Hvis du ønsker at live chatte med Tombola, så kan du finde chatten på deres hjemmeside. Hvis du i stedet ønsker at sende en e-mail eller ringe til dem, så kan du henholdsvis skrive en mail på [email protected] eller ringe på +45 80 88 00 62.

For at få svar hurtigst muligt, så skal du henvende dig via live chatten, hvor du i gennemsnit får svar efter 4 sekunder. Via telefon får du svar efter cirka 8 sekunder. Hvis du skriver en e-mail, skriver Tombola, at de bestræber sig på at svare, inden der er gået 4 timer.

→ Tryk her for at oprette en bingo konto ←

Annonce

RoyalCasino-footer.gif